Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor uw werkkamer

Steeds vaker krijgen we de mogelijkheid om thuis te werken. Dit heeft natuurlijk veel voordelen zoals geen reistijd en minder afleiding. Indien mogelijk is het handig om een eigen werkplek in huis te creëren zodat je privé en werk gescheiden kunt houden. Maar welke raamdecoratie past het best bij een werkplek? Een raamdecoratie die ervoor zorgt dat u geen hinder van de zon op uw beeldscherm ondervindt. Raamidee levert praktische raamdecoratie maar zeker ook volgens de laatste trends. Hieronder een paar tips!

verticale lamellen voor werkkamer of kantoor | Raamidee

Verticale lamellen

Zo mogen weer! De verticale lamellen komen weer terug in het interieur. Ze bestaan uit verticale stroken van stof, aluminium of kunststof. Ze zijn decoratief en functioneel. Overdag kunt u de lichtinval regelen zodat u geen hinder ondervindt op bijvoorbeeld uw beeldscherm. Vindt u lamellen saai? Informeer dan eens naar de Jasno Swings, dit zijn verticale lamellen met een 3D effect.

Houten horizontale jaloezieën

Zeker in combinatie met de andere kamers in uw huis kunt u er ook voor kiezen om hetzelfde product wat in uw woonkamer hangt ook in de werkkamer door te voeren. Zo blijft het zicht van buiten hetzelfde, waardoor er meer eenheid en rust wordt gecreëerd aan en in uw woning. Gaat u voor de industriele uitstraling kies dan voor een houten blind in een donkere kleur is uw woonstijl meer romantisch of landelijk kies dan voor het robuuste en stoere hout.

Houten jaloezieën werkkamer | Raamidee.nl

Raamidee 2019 ®