Elektrische bediening

Gemak! Elektrische bedienbare raamdecoratie producten. Welke stijl, maat of materiaal u ook wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Raamidee.nl werkt met Somfy-motoren deze kunnen vrijwel in elk type raamdecoratie geïntegreerd worden. Bijvoorbeeld in de rolgordijnbuis of het bovenprofiel van horizontale jaloezieën, vouwgordijnen, plissés. De motor kan aangesloten worden op het lichtnet of u kiest voor een draadloze batterijoplossing. 

Nog een reden om uw raambekleding te motoriseren is dat u geen hinder meer ondervindt van optrekkoordjes, kettingen of draaistangen dit zorgt tevens voor extra veiligheid in huis (denk aan child saftey normen). Dankzij de op afstand bestuurbare bediening, kunt u de raamdecoratie bedienen, waar ter wereld u ook bent! Uw huis lijkt zo altijd bewoond.

Ideaal voor brede, grote, hoge of moeilijk bereikbare ramen en ideaal in siutaties waarbij fysieke beperkingen een rol spelen.

Somfy! Comfort en privacy met één druk op de knop.

  • uw raamdecoratie blijft langer mooi,
  • door de "my"-knop kunt u uw raamdecoratie in de door u gewenste favoriete positie plaatsen,
  • uw raamdecoratie is makkelijk te integreren met TaHoma, het smart home systeem van Somfy,
  • uw raambekleding is d.m.v. een timer te bedienen zodat het lijkt of er altijd iemand thuis is. 

Rolgordijnen en vouwgordijnen kunnen ook met een batterijmotor bediend worden. De batterijenhuls zit netjes achter het systeem verborgen. Met een batterijmotor is er geen enkele elektrische bedrading vereist, ook geen transformator.

Wilt u meer informatie over het elektrisch bedienen van uw raamdecoratie? Stel dan uw vragen aan onze medewerkers. Zij kunnen u in uw specifieke situatie het beste adviseren.

Afstandsbediening voor elektrische bedienbare producten | Raamidee.nl

Raamidee 2018 ®