Raambekleding badkamer: lichtinval en privacy stijlvol combineren.

Bij het decoreren van ramen in de badkamer wilt u er primair voor zorgen dat er van buitenaf geen direct zicht naar binnen is. Tegelijkertijd wenst u voldoende daglicht in de ruimte toe te laten, om een ontspannen en natuurlijke sfeer te creëren. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden om elk type badkamerraam geheel in uw persoonlijke stijl te bekleden. Beleef het spa-gevoel in uw badkamer met houten blinds of shutters, deze raambekleding zorgen voor een rustgevende en warme sfeer in de badkamer. Vooral de wat grotere ruimten worden door het gebruik van blinds of shutters getransformeerd tot een ware privé spa. De van echt hout vervaardigde shutters zijn met een speciale lak of olie behandeld zodat ze prima bestand zijn tegen condens en een incidenteel spatje water. Indien uw raambekleding direct in contact met water staat, zijn de houten jaloezieën type Eco Basics een perfect alternatief. De Eco Basics zijn gemaakt van polymeermaterialen en bewerkt met een krasvaste en vochtbestendig laag. Ze verschillen qua aanblik nauwelijks van echt hout. Beide typen raamdecoratie vindt u in warme natuurkleuren, waaronder eiken, mahonie en donker walnoot, maar ook in standaard lak kleuren zoals diverse tinten wit (white, extra- silk- en bright white, pearl, marshmallow) en trendy kleuren (chai, stone grey, brown grey en clay).

velux dakramen in de badkamer | RaamideeDuocell shade oftewel duette voor in de badkamer | Raamidee.nl

 

Ideale raambekleding voor in uw badkamer

Zijn verticale lamellen van kunststof (PVC) en aluminium. Deze hebben als voordeel dat ze vormvast en vochtbestendig zijn. In het breed assortiment lamellen treft u eveneens diverse moderne stijlen. Effen of voorzien van een mooi motiefje (uni of dessin) uitgevoerd in trendy badkamer kleuren. Verticale lamellen hebben een geheel eigen charme in de badkamer. 

Verticale kunststof lamellen in de badkamer | Raamidee.nl

houten jaloezieën in de badkamer | Raamidee.nl

oor elk badkamerraam de juiste raambekleding

Ramen in badruimten verschillen in vorm, afmeting en hun manier van openen. Vooral met het laatste dient u rekening te houden bij de keuze van het type raambekleding. Voor schuiframen, draai-kiepramen en naar buiten opendraaiende ramen is het nuttig dat de hendels comfortabel bedienbaar blijven. Voor naar binnen opendraaiende ramen zult u raamdecoratie moeten kiezen die makkelijk omhoog of opzij kan worden gezet. U vindt bij Raamidee een scala aan mogelijkheden voor elk badkamerraam. Bekijk de veelzijdige collectie en kies de raambekleding die perfect bij uw stijl aansluit.

shutter geplaatst in een vochtige ruimte | Raamidee.nl

Shutter op een draai-kiepraam in een badkamer | Raamidee.nl

Raamidee 2018 ®