Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor de keuken?

Raamdecoratie is een belangrijke sfeermaker in uw keuken. In welke woonstijl is uw keuken ingericht? Industrieel, basic, romantisch, klassiek, landelijk of juist modern en strak? Welke raamdecoratie producten passen hier het best bij? Hoe verander ik mijn keuken in een prachtige droomplek? Hieronder een paar tips!

Duocell shade voor in de keuken

Verticale kunstof of aluminium lamellen 

Ideaal voor in een keuken. Het zijn allebei vochtbestendige materialen die tevens bestand zijn tegen vuil en vet. De verticale jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Verticale lamellen aluminium of kunststof zijn in veel woonstijlen toe te passen en door de lamellen te kantelen regelt u zelf de lichtinval. Overdag voldoende licht en 's avonds lekker tafelen zonder inkijk!

Duocell shades

Het mooie van een duocell shade is dat je door de verschillende uitvoeringen (bv. top down / bottum up) kunt spelen met licht. Zit u keuken aan een straatkant kunt u door middel van het top/down - bottum up systeem ervoor zorgen dat mensen niet binnenkijken en u ook niet gevoel krijgt opgesloten te zitten.

Houten jaloezieën en/of shutters

Voor een landelijke keuken een fantastisch product! Sfeervol in het wit maar ook diverse lak of beitskleuren. Makkelijk te onderhouden. Verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes en eventueel ook met een decoratief ladderband. Houten jaloezieën of shutters zijn een must voor uw landelijke woning!Shutters in de keuken | Raamidee.nl

Raamidee 2018 ®