Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor de serre of erker?

Serres en erkers bestaan grotendeels uit ramen. De ramen staan meestal dicht op elkaar, waardoor u beperkt bent met het monteren van raamdecoratie. Raambekleding is natruurlijk een sfeermaker in uw serre of erker, maar zeker ook gewenst omdat in de zomer de temperatuur nogal kan oplopen. Welke raamdecoratie producten passen hier het best bij? Hoe verander ik mijn serre in een prachtige droomplek? Hieronder een paar tips!

Plissé gordijn voor de serre of erker

 

Duocell shades 

Het smalle profiel van een duocell gordijn zorgt ervoor dat dit product makkelijk te monteren is. De profielen hebben niet veel ruimte nodig en kun je dicht tegen elkaar aan monteren. Wil je zomers de warmte buiten houden en tijdens de koude winters de warmte behouden kies dan voor een duocell shade. Door de luchtkamers is dit het meest effectieve product voor isolatie. 

Shutters

Zijn gemaakt van hout, hout heeft van nature een licht isolerende werking. Hierdoor zijn shutters perfect geschikt voor uw serre of erker. Ze maken de serre in de zomer koeler. Heeft u openslaande deuren? Met een railsysteem schuift u de shutter panelen met gemak open of dicht. Denk ook aan het glazen serre dak hier kunnen ook shutters geplaatst worden (schuine plaatsing). U kunt de lamellen dan openen en sluiten door middel van een afstandsbediening.

shutters voor in de erker | Raamidee

Raamidee 2018 ®