Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor de slaapkamer? 

Raamdecoratie is natuurlijk een sfeermaker in uw slaapkamer. In welke woonstijl is uw slaapkamer ingericht? Industrieel, basic, romantisch, klassiek, landelijk of juist modern en strak? Welke raamdecoratieproducten passen hier het best bij? Hoe verander ik mijn slaapkamer in een prachtige droomplek?  Hieronder een paar tips! 

verduisterende rolgordijnen voor in de slaapkamer

Duocell shade 

Kies in uw slaapkamer voor een duocell shade uitgevoerd met het day and night systeem (twee-in-één). U maakt dan een combinatie met een transparante en een verduisterende stof zodat u overdag een prachtig gefilterd daglicht in uw slaapkamer heeft en 's nachts de ruimte kunt verduisteren en totale privacy creëert. Een verduisterende duocell heeft geen koordgaatjes waar het licht doorheen kan komen.

Folds

Jasno folds zijn anders, ze zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze hebben een elegante uitstraling die van uw slaapkamer uw droomplek zullen maken. Wilt u uw slaapkamer niet helemaal verduisteren, maar wel uw privacy behouden, dan kunt u kiezen voor een voering die het licht dimt en inkijk voorkomt.

Raamidee 2018 ®