Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor de woonkamer?

Raambekleding is een grote sfeermaker in uw woonkamer. In welke woonstijl is uw woonkamer ingericht? Industrieel, basic, romantisch, klassiek? Welke raamdecoratie producten passen hier het best bij? Hoe verander ik mijn woonkamer in een prachtige droomplek? Hieronder een paar tips!

 

Houten jaloezieen in de woonkamer | Raamidee.nl

Verticale lamellen in een woonkamer | Raamidee.nl

 

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn populair door hun warme en een ietwat stoere uitstraling. Tevens kunt u door middel van de ladderband een meer romantische sfeer creëren. Daarnaast zijn er een aantal producten erg goed te combineren met de houten blinds. Dit zelfs in één ruimte, maak bijvoorbeeld een basic uitstraling met een combinatie van een houten horizontale jaloezie en een Jasno folds (vouwgordijn) van nature een stof die veel rust en warmte uitstraalt.

Sfeervolle woonkamer met houten blinds | Raamidee.nl

Shutter

Wilt u een indrukwekkende woonkamer kies voor de shutter. ontdek het overweldigende effect dat een shutter op een ruimte heeft. Uw woonkamer tovert u met de shutter om tot een waar paleis.

JASNO fold

Gaat u voor knus en gezellig (landelijk) kies dan een fold dat ook weer makkelijk gecombineerd kan worden met een houten jaloezie of shutter. Tevens zijn JASNO folds in diverse transparanties verkrijgbaar; demi-transparant, dim-out of black-out.

 

Raamidee 2019 ®