Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor de zolder?

Steeds vaker wordt van de zolder een slaapkamer, studie- of werkruimte gemaakt. Hierdoor wordt ook de raamdecoratie in deze ruimte steeds belangrijker. Nog nooit was het restylen van uw dakramen zo eenvoudig! Hoe verander ik mijn zolder in een prachtige droomplek? Hieronder een paar tips!

Velux dakraam producten hier een duocell shade

Rolgordijnen

Voor een dakraam is dit een praktisch product, de bediening is eenvoudig. en wanneer u kiest voor een verduisterende stof dan verduistert u de kamer op ieder moment van de dag, om een dutje te doen zelfs als de zon schijnt. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Aluminium horizontale jaloeziën

Laat precies de juiste hoeveelheid daglicht binnen. Ideaal voor uw studie- of werkruimte. Handig voor als u veel werkt met een beeldscherm.

Duocell shade (duette) of plissé gordijn

een prachtige aanvulling op elk interieur. Voorzie uw zolderkamer van een zacht daglicht. Verkrijgbaar in niet verduisterend en verduisterende stoffen.

Vouwgordijnen

Wilt u van uw zolderkamer een stijlvolle ruimte maken ga dan voor een dakraam vouwgordijn. Zo creëert u binnen een paar minuten een geheel andere 'look en feel'.

Shutters

zijn uitermate geschikt als zonwering voor een dakraam. Onze Jasno dakraam shutter is speciaal ontwikkeld voor bekende dakraammerken als Velux en Fakro, waardoor de shutter vrijwel naadloos op het dakraam aansluit.

Dakraam shutters in de kleur zwart | Raamidee.nl

Dakraam shutters in de kleur wit | Raamidee.nl

Dakraam shutters van JASNO | Raamidee.nl

Raamidee 2018 ®