Raamdecoratie voor speciale ramen

Heeft u een rond, getoogd, schuin, drie-, vijf-, zes-, of achthoekig raam? Bij elke raamvorm denkt Raamidee met u mee en proberen wij een passende raamdecoratie voor u te vinden.

Wat is de meest geschikte raambekleding voor bijzondere raamvormen?

Shutters

Voor elk raam een passende shutter. U kunt de raamvorm zo gek niet bedenken, of wij maken een shutter die ervoor past. Onze specialisten komen bij u thuis het raam opmeten. Zo bent u er zeker van dat u een shutter op de juiste maat ontvangt, die perfect past op uw raam.

Shutters voor speciale raamvormen | Raamidee

 

Duocell shades

De ideale raamdecoratie voor iedere denkbare raamsituatie. Met duocell shades kunt u bijna alle raamvormen bekleden. Heeft u een raam dat een halve-, kwart cirkel of rond is? Kleine tot grote bogen, schuine koepels of lichtkoepels; duocells bieden u tal van mogelijkheden.

Duocell shade voor speciale ramen | Raamidee

Verticale lamellen

Lamellen zijn een prima oplossing voor erker-, toog- en schuine ramen. De rail kan namelijk worden gebogen. En de lamellen worden elk speciaal op de gewenste maat geknipt. Bij schuine ramen bevindt het lamelpakket zich altijd aan de hoogtste zijde, bij toogramen bevindt het lamelpakket zich altijd in het midden.

 

Bijzondere ramen

Beschikt u over een woning met bijzondere ramen, mail ons dan een foto en onze specialisten kijken met u mee naar een oplossing. Natuurlijk komen wij ook bij u thuis om het raam op te meten de de juiste raamdecoratie te plaatsen, zodat u zeker weet dat de raambekleding perfect past en functioneert.

Raamidee 2018 ®